De nieuwe "Rock'n'Roll": een armsteun voor alle gelegenheden

Terug naar het overzicht

Ongeëvenaard aanpassingsvermogen: onze nieuwe armsteun "Rock 'n' Roll".

Er is niet veel dat onze nieuwkomer in het armsteun segment niet kan:  De Rock 'n' Roll kan op twee draaipunten 360 graden worden gedraaid en beweegt flexibel met u mee. Dit betekent dat er geen grenzen zijn aan uw zitcomfort. Onder een hoek, zijwaarts, omhoog, omlaag, weg, smal, breed of achter - hij kan alles aan wat u nodig hebt om flexibel te werken en ontspannen naar huis te gaan na een lange werkdag. Daarom hebben wij de Rock 'n' Roll met veel enthousiasme in ons assortiment opgenomen.

 

Mobiel en dynamisch - de flexibele armsteun voor vrij werken

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Rock 'n' Roll mobiel en dynamisch. Wanneer u naar de tafel toe beweegt, schuift hij terug, wanneer u hem dichtbij wilt hebben kunt u hem heel smal of in een hoek zetten, maar wanneer u ruimte nodig hebt kan hij ook ver uit elkaar worden geschoven. En als u vaker dan normaal moet gaan staan, kunt u hem gewoon helemaal naar achteren klappen en is hij uit de weg - wat slechts bij enkele modellen op de markt mogelijk is.

 

Waarom zijn armleuningen zo belangrijk voor de ergonomie?

Om de druk op de schoudergordel en de bovenarmen te verlichten en zo spanning in het nekgebied te voorkomen, zijn armleuningen op een bureaustoel een belangrijk onderdeel van ergonomisch zitten op het werk. Goed afgestelde armsteunen houden ook de onderarmen, handen en vingers mobiel.

 

In het ideale geval kunnen armleuningen echter ook gewoon weggeklapt worden wanneer u vaker opstaat en trekken ze zich automatisch terug wanneer ze het bureau raken, zodat ze geen ongewenste afstandhouder worden of zelfs het bureau beschadigen. De Rock 'n' Roll biedt u een bijzonder groot aantal verstelmogelijkheden en ondersteunt zo op zeer flexibele wijze een ergonomische lichaamshouding.

 

Onze nieuwe armleuning comfort in een oogopslag:

  • Aluminium armsteun
  • Zachte PU vulling
  • Breedteverstelling op de steun 35 mm
  • Hoogteverstelling 100 mm
  • Verstelling van het stootkussen in de lengterichting 80 mm
  • 360° rotatie van de pad op het draaipunt vooraan
  • Extra pad-rotatie via tweede draaipunt: 60° naar binnen, 30° naar buiten
  • Door de ontgrendelingsknop in te drukken kan de pad-constructie 180° naar achteren gedraaid worden

 

 

01-07-2021

Gratis Testen

Test onze bureaustoelen gratis en gun je rug vier weken vakantie!
In Zwitserland, Duitsland en de Benelux leveren wij de Zwitserse Ergochair vrijblijvend aan uw bedrijf. Zo kan u uw rug versterken met onze bewegingsmodule gedurende 4 volle weken en genieten van het Twin Comfort Systeem. Als u daarna de stoel wenst terug te geven, dan komen we die zelf ophalen en dit zonder extra kosten voor u. Een aanbod dat u niet kan weigeren?
Graag de antwoordstrook invullen, zodat we contact met u kunnen opnemen - uw rug zal u dankbaar zijn.