De stuitbeenstoel van TERGON

Terug naar het overzicht

Het achterlicht op onze ruggengraat is allesbehalve een nutteloos klein overblijfsel. Want zelfs als we niet langer van tak naar tak slingeren en de balans met de staart behouden, gebruiken we het stuitje nog steeds om onszelf in balans te houden. Aan de zijkant, aan de voorkant of aan de achterkant, maar vooral in de hoogte. Het stuitje is ons derde been.
Breuk, kneuzing, verstuiking, haarscheurtjes of irritatie - het bereik van verwondingen aan het stuitje is breed. Maar het maakt niet uit om welke reden en wie het stuitje pijn doet: getroffen mensen kunnen meestal dagen, weken, soms zelfs maanden niet blijven zitten zonder pijn.
Te lang op harde stoelen zitten, of te recht op smalle of zachte fietszadels zitten, kan ook leiden tot klachten aan het stuitje.
Hoe het lijden verlichten?
Ontlast het stuitje terwijl u zit, zodat de ontsteking kan verdwijnen.
Ten eerste met een zacht zitkussen en een speciale stoel. We hebben een zitkussen ontwikkeld dat zeer zacht is en het gebied van het stuitbeen verlicht via een speciale uitsparing. De mensen die op onze stuitbeen-stoel zitten, zeggen dat ze aanzienlijk minder stress en pijn in het stuitbeen hebben. Zij kunnen weer lang zonder pijn in je stoel zitten.
Heeft u werknemers op uw kantoor met stuitbeenpijn?
Meld u dan aan voor een gratis test van de TERGON-bureaustoel met stuitbeen-zit onder "Nu gratis testen" met de opmerking "test stuitbeenstoel".

29-01-2020

Gratis Testen

Test onze bureaustoelen gratis en gun je rug vier weken vakantie!
In Zwitserland, Duitsland en de Benelux leveren wij de Zwitserse Ergochair vrijblijvend aan uw bedrijf. Zo kan u uw rug versterken met onze bewegingsmodule gedurende 4 volle weken en genieten van het Twin Comfort Systeem. Als u daarna de stoel wenst terug te geven, dan komen we die zelf ophalen en dit zonder extra kosten voor u. Een aanbod dat u niet kan weigeren?
Graag de antwoordstrook invullen, zodat we contact met u kunnen opnemen - uw rug zal u dankbaar zijn.