Interview met François Pürro

Terug naar het overzicht

Vertel ons over uzelf!
Ik ben opgegroeid in de tweetalige stad Fribourg in Zwitserland. Ik ben 56 jaar jong, woon vandaag met mijn partner aan het meer van Murten en ben trots op twee dochters (21 en 25 jaar oud).

Hoe ziet uw professionele carrière eruit?
Ik ben een getrainde bedrijfseconoom en mijn favoriete discipline is marketing.
Ik mocht mijn energie en creativiteit inbrengen in bedrijven als Freiburgische Elektrizitätswerke, Media Markt en Bauhaus.
Voordat ik de boeiende functie van directeur van TERGON op me nam, werkte ik voor een gerenommeerde meubelzaak in de regio.

Hoe bent u bij TERGON gekomen?
Al vele jaren stel ik mijzelf ten doel om mijn energie en kennis te kunnen gebruiken in een bedrijf dat ingebed is in een sociale omgeving.
De taak bij TERGON combineert op een prachtige manier de economische uitdaging met maatschappelijke betrokkenheid omdat de TERGON Foundation wereldwijd liefdadigheidsprojecten ondersteunt. En zo is wat samen zou moeten komen, samengekomen.

Wat ziet u als uw hoofdtaak bij TERGON?
TERGON biedt met zijn bureaustoelen een ongelooflijk sterk product op het gebied van ergonomie en comfort.
Een van de meest urgente taken voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf is dan ook het opbouwen en uitbreiden van de bekendheid van het bedrijf en haar producten, alsmede hun positionering in de markt.

Wat is uw leidmotief?
Er zijn geschikte leidmotieven voor vele situaties in het leven. Een van de uitspraken die aan Albert Einstein wordt toegeschreven is er een die mij op dit moment bijzonder bevalt, omdat hij perfect in onze tijd past, die gekenmerkt wordt door snelle veranderingen.
Albert Einstein zou gezegd hebben:
"De zuiverste vorm van waanzin is om alles te laten zoals het is en te hopen op verandering."

Als u een dier was?
Ik zou een beer zijn. Maar niet vanwege de lange winterslaap...
Voor mij symboliseert de beer "vitaliteit", "moed" en "instinct". Allemaal kwaliteiten die uiterst nuttig zijn in het bedrijfsleven.

Als u een specerij was?
Ik denk dat ik een curry mix zou zijn.
Voor mij is curry een zeer veelzijdige specerij die ook in een grote verscheidenheid aan samenstellingen wordt geproduceerd.
Voor mij symboliseert het warmte, plezier en exotisme.

Wat is uw favoriete drankje?
Water is de basis van mijn vochtinname.
Als genotsmiddel geef de voorkeur aan rode wijnen uit verschillende regio's van Italië en uit de Languedoc in Frankrijk.

Wat zijn uw passies naast uw werk bij TERGON?
Ik breng graag tijd door met mijn partner, vrienden en dochters.
Ik geniet van een goede maaltijd.
Ik vind mentale en fysieke balans bij het joggen en mountainbiken.
Ik kan ook optimaal uitschakelen terwijl ik naar muziek van verschillende stijlen luister of technische literatuur lees.

29-06-2020

Gratis Testen

Test onze bureaustoelen gratis en gun je rug vier weken vakantie!
In Zwitserland, Duitsland en de Benelux leveren wij de Zwitserse Ergochair vrijblijvend aan uw bedrijf. Zo kan u uw rug versterken met onze bewegingsmodule gedurende 4 volle weken en genieten van het Twin Comfort Systeem. Als u daarna de stoel wenst terug te geven, dan komen we die zelf ophalen en dit zonder extra kosten voor u. Een aanbod dat u niet kan weigeren?
Graag de antwoordstrook invullen, zodat we contact met u kunnen opnemen - uw rug zal u dankbaar zijn.