Werken met mensen versus bescherming tegen virussen 

We zijn als nooit tevoren met elkaar verbonden met netwerken en juist daardoor effectief.

Maar in deze bijzondere tijden ervaren we hoe kwetsbaar en onstabiel dit netwerk wordt als de bescherming tegen virussen en de afstand ons gedrag vormgeeft.

De veiligheid van iedere mens heeft vandaag de dag de hoogste prioriteit.

Het doel van allen is om de verdere verspreiding van het virus te vertragen, om ziekenhuizen meer tijd te geven, om de zieken te behandelen en levens te redden.

Wij ondersteunen deze zorg en hebben de juiste hygiëne- en preventiemaatregelen in onze productiebedrijf en ons leveringsproces ingevoerd.

De voorraden zijn aangevuld en de werktijden zijn aangepast aan de huidige behoeften en er is waar mogelijk een thuiskantoor geïntroduceerd. 

Ons doel is om ons bedrijf draaiende te houden en onze bureaustoelen zoals normaal op tijd bij u af te leveren - met de aangekondigde hygiënische voorzorgsmaatregelen. 

Tegelijkertijd is de gezondheid van onze medewerkers en de naleving van de nieuwe beschermingsmaatregelen een belangrijke zorg voor ons.


Wij ervaren allemaal hoe iets doordringt in ons dagelijks leven waar we geen controle over hebben wat onze hele aandacht en gedachten vangt en ons dagelijks gedrag volledig verandert. 

We doen ons best om u te blijven ondersteunen met onze producten en voor u beschikbaar te zijn.

Wij wensen u en uw familie gezond te blijven en deze moeilijke tijd met een positieve instelling door te komen.

19-03-2020

Gratis Testen

Test onze bureaustoelen gratis en gun je rug vier weken vakantie!
In Zwitserland, Duitsland en de Benelux leveren wij de Zwitserse Ergochair vrijblijvend aan uw bedrijf. Zo kan u uw rug versterken met onze bewegingsmodule gedurende 4 volle weken en genieten van het Twin Comfort Systeem. Als u daarna de stoel wenst terug te geven, dan komen we die zelf ophalen en dit zonder extra kosten voor u. Een aanbod dat u niet kan weigeren?
Graag de antwoordstrook invullen, zodat we contact met u kunnen opnemen - uw rug zal u dankbaar zijn.