Het begin van de TERGON-stoel

Terug naar het overzicht

Verhaal van Georg Endler, één van de drie oprichters van TERGON

Mijn jaren ervaring in stoelenbouw heb ik bij een bekende bureaustoelenfabrikant opgedaan. Daar mochten we onze favoriete stoel kiezen. Hoewel er veel keuze was, vond ik het interessant dat bijna alle 150 medewerkers op dezelfde stoel zaten: een heel luxueuze managementstoel, met een duur productieproces, zeer comfortabel en aangenaam om op te zitten. In het Duitse parlement zit Angela Merkel trouwens op een gelijkaardige stoel. De stoel had een aanzienlijk prijskaartje, zelfs voor het directieniveau.

Toen ik met mijn twee partners in 2000 TERGON GmbH oprichtte, wou ik een stoel ontwikkelen die minstens even comfortabel zou zijn, en tegelijkertijd aan een aanvaardbare prijs voor een breed publiek, ook voor medewerkers in een ‘standaard’ kantoor.

We hebben lang getest en geprobeerd tot we het gewenste resultaat bereikten en toen hebben we het gevonden: uitstekend zitcomfort dankzij een nieuwe dubbelschuimtechniek — het TwinComfort-systeem. Deze techniek garandeert een zeer aangename en ontspannende zitervaring, ook na 8 uur lang zitten. We hebben extra instellingsmogelijkheden ontwikkeld zodat de stoel voor elke vrouw of man geschikt is: een rugleuning met proactieve tegendruk voor alle gewichtscategorieën, een zit- en rughelling die op de millimeter aanpasbaar is en nog veel meer!

Ik ben er trots op dat we met de TERGON-Ergochairs al bijna 20 jaar elke bureaumedewerker het zitcomfort kunnen aanbieden ‘zoals in het Duitse parlement’, voor een betaalbare prijs.

22-11-2019

Gratis Testen

Test onze bureaustoelen gratis en gun je rug vier weken vakantie!
In Zwitserland, Duitsland en de Benelux leveren wij de Zwitserse Ergochair vrijblijvend aan uw bedrijf. Zo kan u uw rug versterken met onze bewegingsmodule gedurende 4 volle weken en genieten van het Twin Comfort Systeem. Als u daarna de stoel wenst terug te geven, dan komen we die zelf ophalen en dit zonder extra kosten voor u. Een aanbod dat u niet kan weigeren?
Graag de antwoordstrook invullen, zodat we contact met u kunnen opnemen - uw rug zal u dankbaar zijn.